Terror T.R.A.X.: Track of the Vampire (DOS)

...
Critic Score
100 point score based on reviews from various critics.
...
User Score
5 point score based on user ratings.

User Reviews

There are no reviews for this game.


Our Users SayCritic Reviews

MobyRanks are listed below. You can read here for more information about MobyRank.
70
Adventure Island (Aug 31, 2006)
Terror T.R.A.X. is een interessante interactieve horror film met vele eindes en vele paden die je kan bewandelen. Helaas valt er weinig te doen. Het enige wat je moet doen is het kiezen van de juiste beslissing. Meer is er niet, hierdoor blijft er een flinke vaart in het spel en het verhaal, maar kan je weinig doen. Er zijn dan ook geen puzzels. De graphics en het geluid zijn dik in orde. Het grootste nadeel dat het cijfer erg naar beneden trekt, is de korte speltijd. Het is een film van maximaal een half uur. Er zijn echter veel verschillende paden die je kan nemen en omdat er maar één weg goed is, vervalt het spel erg snel in een trail-and-error festijn wat door de gameplay alleen maar versterkt wordt. Dit trekt het cijfer allemaal omlaag naar een dikverdiende 7.
40
Für alle übrigen ist dieses Interactive Movie selbst zum Dumping-Preis von 50 DM etwas zu dünn geraten und wird von jedem guten Schocker aus der Videothek um Längen geschlagen.
21
PC Games (Germany) (Aug, 1996)
Interaktives Video-Geschnetzeltes nach MTV-Art, von einem überkreativen Regisseur lust- und zusammenhanglos hintereinandergeschnitten - das ist Terror T.R.A.X. Der geringe Unterhaltungswert ist bedingt durch banale Ausprobier-Puzzles, diffuses Bildmaterial, ermüdendes Geschwätz aus dem Off und eine alles andere als mitreißende Handlung. Die übliche CD-ROM-gewordene Langeweile eben, die 90% aller "Interactive Movies" auszeichnet.