🐳 New! Moby v2023.05.26 update

Total War: Arena

Critic Reviews 75% add missing review

Hobby Consolas (81 out of 100) (81%)

Total War Arena recoge los mejores elementos de los combates de Total War y los concentra en una propuesta gratuita tan emocionante como divertida, que nada tiene que envidiar de la jugabilidad de sus hermanos mayores.

Mar 7th, 2018 · Windows · read review

Gameplay (Benelux) (80 out of 100) (80%)

Total War: Arena is eindelijk "klaar" en het blijkt een aangenaam tussendoortje te zijn waarbij men zonder veel poespas de bekende massale veldslagen in multiplayer kan beleven.

Mar 30th, 2018 · Windows

PCGamesN (8 out of 10) (80%)

By fusing historical battles with team-based multiplayer, Arena makes Total War tighter while losing none of its spectacle

Feb 28th, 2018 · Windows · read review

Games Machine, The (Italy) (8 out of 10) (80%)

Total War Arena è una piacevolissima sorpresa, un ottimo modo di intendere la strategia à la Total War declinata con il moderno concetto di MOBA. La frenesia delle battaglie, l’assoluta necessità di strategia e di coordinazione con il proprio team, nonché un’infinità di elementi da sbloccare riescono a far spiccare la prima esperienza di Creative Assembly nel mondo dei Free-to-Play. Peccato solo per delle microtransazioni un po’ invasive. In ogni caso, Arena rimane un gioco divertente, in grado di farci vivere ottime esperienze guerresche.

Mar 10th, 2018 · Windows · read review

COGConnected / Canadian Online Gamers Network (75 out of 100) (75%)

The grind to the higher tiers seems makes me wonder if it’s worth my time trying other factions, and the matches with the same units begin to feel repetitive. Without much more dynamic interaction during the actual battles, it’s hard to see myself staying engaged. That being said, it’s definitely worth a try to see if it’s right for you.

Feb 28th, 2018 · Windows · read review

GameStar (Germany) (75 out of 100) (75%)

In jedem Fall schlägt aber die Grindfalle zu, und da bin ich persönlich raus. Gefühlt dauert hier alles dreimal so lange wie etwa in World of Tanks - und dort ist schon ein ziemlicher Grind nötig. Wenn ich vier Gefechte in Folge verloren habe und mehr als eine Stunde rum ist, der Fortschrittsbalken sich aber nur marginal bewegt hat, dann motiviert das nunmal nicht sonderlich. Wer damit leben kann, bekommt ein aber sehr taktisches Team-Spiel, das durchaus tolle Momente bietet.

Mar 26th, 2018 · Windows · read review

XGN (7 out of 10) (70%)

Total War Arena is dan ook een rare game om te beoordelen voor de gebruikelijke Total War-speler, die gewend is om een groot gedeelte van de dag aan een game te besteden. Maar als je als RTS-liefhebber op zoek bent naar een tactische multiplayer-game die je snel kan oppakken en spelen, dan is het ideaal. Maar je moet uiteindelijk wel bereid zijn om geld in de game te steken, want het is later vrijwel onmogelijk om als free-to-play-speler vooruitgang te boeken. En wat ons betreft is dat een aspect waar snel aan gesleuteld moet worden als Total War Arena wilt blijven leven als succesvolle free-to-play-titel.

Mar 24th, 2018 · Windows · read review

Gamer.nl (6 out of 10) (60%)

Het huwelijk tussen Total War en World of Tanks is geen gelukkige. De aanpak om elke speler slechts drie regimenten te laten besturen werkt goed en levert binnen en buiten het gevecht onverwacht veel tactische diepgang op. De indeling in Tiers en de afhankelijkheid van je al dan niet capabele teammaten pakt minder goed uit. Of je langer wilt spelen hangt sterk af van je tolerantie voor Wargamings betaalmodel. Op subtiele en minder subtiele wijze probeert de game je tot betalen aan te zetten en de weinig bevredigende hogere Tiers zijn dat niet waard.

Mar 16th, 2018 · Windows · read review

Player Reviews

No player reviews yet.

Contributors to this Entry

Critic reviews added by Alex Z, Tim Janssen.